Pandhuan Lengkap kanggo Whatsminer M30S ++ (Napa diarani raja kekuwatan tingkat hash)

Pandhuan lengkap kanggo Whatsminer M30S ++

Whatsminer M30S ++ minangka salah sawijining penambang ASIC sing paling populer kanggo cryptocurrency saiki.Digawe dening raksasa teknologi Cina, MicroBT, minangka penambang ASIC unggulan generasi sabanjure lan dianggep saingan langsung karo Antminer's S19 Pro diwenehi rating hash.Kanthi proporsi fisik ukuran 8.8125 x 5.75 x 16.875 (HWD) lan bobot 28lbs, iki minangka salah sawijining penambang portabel.

Ringkesan sakaWhatsminer M30S++

Whatsminer minangka teknologi sing nyengsemake sing nggabungake efisiensi lan keterjangkauan ing siji paket.Kompatibel karo algoritma hashing SHA-256 lan nduweni mode daya dhuwur 333W.

Bitcoin (BTC) lan BitcoinCash (BCH) minangka koin paling dhuwur sing bisa ditambang piranti iki.M30S ++ bisa mine nganti loro Bitcoins ing dina lan bisa kanggo proses transaksi tanpa nggunakake CPU.Pabrikan nawakake aplikasi pertambangan sing ngidini pangguna nyimpen Bitcoins ing panyimpenan maya.

konsumsi daya 

Ana akeh sing disenengi babagan Whatsminer M30S ++ ing departemen iki.Iki nduweni 31 joule saben terahash lan tingkat hash 112 TH / s, dadi salah sawijining penambang Bitcoin pisanan sing entuk efisiensi daya kasebut.Akibaté, ndadékaké industri pertambangan menyang "3x Era" efisiensi daya.

MicroBT uga mbuwang sawetara fitur migunani ing aspek iki.Contone, penambang iki bisa digunakake karo kabeh pelindung lonjakan, dadi pilihan sing apik kanggo sing golek penambang kanggo digunakake ing omah.Iki uga minangka generator serep yen ana pemadaman listrik lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglacak jumlah panggunaan listrik ing omah sampeyan.Mangkono, sampeyan bakal bisa sok dong mirsani spike ora normal ing voltase lan nip masalah ing Bud cepet.

Tingkat swara

Iki minangka faktor kritis liyane sing kudu dipikirake nalika nimbang penambang lan M30S ++ menehi kinerja sing apik.Nduwe tingkat gangguan 75db, sing ana ing kisaran 60db nganti 80db sing bisa ditampa kanggo umume penambang.

Kanggo boros panas, M30S ++ dilengkapi teknologi 2-penggemar paling canggih kanggo njaga masalah overheating lan nambah umur dawa.Iki ngidini piranti njaga suhu sing stabil nalika digunakake.

Profitability 

Iki minangka faktor pokok sing asring nemtokake manawa penambang iku worth utawa ora.Sepira bathi piranti pertambangan gumantung ing sawetara perkara kayata rega Bitcoin lan rega listrik, sing beda-beda saka wilayah menyang wilayah.Nanging, tabel ing ngisor iki menehi prakiraan kasar saka penambang MediaWiki bisa nyana saka M30S ++.

Periode dina wulan taun
Penghasilan $20.40 $612,00 $ 7,446,00
Listrik $8.33 $249.90 $3,040,45
bathi $12.07 $362.10 $ 4,405,55

 

Kajaba iku, M30S ++ minangka piranti pangopènan sing sithik dibandhingake karo penambang liyane sing mbutuhake reresik tetep amarga bledug sing diasilake.Penambang iki ora gampang mampet, mula ora perlu repot reresik.

Siji-sijine sing bali menyang M30S ++ bisa uga regane nanging luwih murah tinimbang mbangun rig sampeyan dhewe.Kajaba iku, amarga kemampuane, penambang iki minangka piranti sing apik kanggo nandur modal. Arang nyebabake masalah sajrone panggunaan lan tingkat penolakan sing sithik banget dibandhingake karo penambang liyane.

 


Wektu kirim: Feb-21-2022