Babagan awake dhewe

office-img4

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Shenzhen Jiasheng Data Technology Co., Ltd. diadegaké ing 2019!Perusahaan kita utamane nyedhiyakake macem-macem penambang bitcoin ASCI / GPU lan cryptocurrency, peralatan pertambangan, bagean sing relevan kaya kertu grafis lan SSD lan sapiturute ing area rantai blok.Saiki kita nyedhiyakake penambang mata uang kripto merek lokal China kayata Bitmain (Antminer), Microbt (whatsminer), Avalon lan merek liyane.Kita uga bisa nyedhiyani kinerja dhuwur, solusi selaras kanggo pelanggan nggawe pilihan, lan pungkasanipun entuk asil win-win antarane pelanggan lan perusahaan kita.

Apa We Do?

Saliyane fokus saiki ing area rantai pemblokiran, Kita uga dadi panyedhiya layanan siji-mandeg sing komprehensif Khusus ing solusi pertambangan Bitcoin lan Cryptocurrency kanthi kawruh profesional lan katrampilan teknis sing ahli kanthi pengalaman akumulasi taun, sing adhedhasar rantai blok lan kapinteran gawean.Kita wis entuk reputasi sing apik lan entuk evaluasi sing apik kanggo akeh pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi sukses ngalami bull bear kaping pirang-pirang.Liwat efferts kita, perusahaan kita wis berkembang kanthi cepet dadi perusahaan macem-macem kanthi bisnis sing nyakup perdagangan penambang bitcoin lan cryptocurrency, manajemen pertambangan, operasi penambang, pangopènan penambang, daur ulang mesin pertambangan bekas, pengujian penambang liwat sawetara taun pembangunan.

Kenapa Pilih Kita?

Futures.Kanthi mlebu perjanjian kerangka taunan karo Bitmain lan MicroBT, kita duwe sumber daya ing mangsa ngarep sing njamin para pelanggan dadi sing pertama entuk kedatangan anyar nalika diluncurake.
Kelet.Kita duwe saham akeh model anyar lan bekas sing siap dikirim.
Rega.Kita bisa nyedhiyakake rega sing luwih murah dibandhingake karo rega pasar.
Kualitas-dijamin.Kita nyedhiyakake produk bekas sing dijamin kualitas kanthi tes rampung yen pelanggan perlu lan iki adhedhasar jaringan dodolan sing kuwat.