WhatsMiner M30s++ 112T king of hash rate power

Katrangan singkat:

Model: WhatsMiner M30S++ 112T

Merk: MicroBT

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 112TH/ (+/-5%)

Sumber daya: 3472W/ (+/-10%)

Whatsminer M30s ++ 112T mining SHA-256 ing 112TH / s kurang 3472W.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

WhatsMiner M30s ++ nduweni hashrate paling dhuwur tinimbang penambang SHA-256 sing kasedhiya kanthi komersial.M30s ++ dibangun kanggo linuwih, stabilitas lan bathi.Ing 112Th / s lan teka karo kabeh dihubungake dibutuhake kanggo mine metu saka kothak, iki unit sampurna kanggo miner pisanan utawa farms ukuran gedhe.M30s ++ saiki ana ing atusan fasilitas pertambangan ing saindenging jagad.

MicrotBT WhatsMiner M30S ++ saka MicroBT nggunakake algoritma SHA-256 ing hashrate 112Th / s, konsumsi daya 3472W.

Parameter produk

 

Model WhatsMiner M30s++
Merk MicroBT
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 112TH/s (+/-5%)
sumber daya 3472W (+/-10%) @25°C
rasio efisiensi energi (25 ℃ lingkungan, J/TH) 31J/TH (+/-5%) @25°C
Tipe Sambungan Jaringan RJ45, Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 425mm * 155mm * 240mm
Ukuran karton (L * W * H) 72db
Bobot resik 12,80 kg
Bobot reged (1 karton) 5-40°C

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan