Hubungi Kita

phone

Telpon

Wechat / Tele 0086-19928758721

E-mail

E-mail:

sale@jsbit.com

 

address

alamat

3403, 3404, 3405, Hon Kwok Centre, 3031 Shennan Avenue, Futian CBD, Shenzhen, China

Entuk Konsultasi Gratis

Ninggalake pesen lan kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.