• Jsbit Banner 3
  • banner
  • Jsbit-banner-Antminer S19 pro

Produk Trending

Penambang anyar |Panambang Futures |Panambang bekas

Babagan awake dhewe

Panyedhiya solusi pertambangan crypto siji-mandeg global lan profesional.

Mitra Global

Kita minangka mitra strategis produsen lan perusahaan terkemuka ing industri pertambangan digital.
  • Microbt
  • Bitmain
  • BTC
  • Innosilicon
  • Canaan
  • ANTPOOL
  • Compass Mining
  • F2pool
  • BITDEER

Layanan Kita

Layanan pelanggan Jsbit sing apik diwenehake kalebu pilihan mesin, kiriman, instalasi lan tuku aksesoris sing gegandhengan.
  • Preferred supplier

    Supplier sing disenengi

    Kita duwe prioritas paling akeh kanggo nyedhiyakake penambang tangan pertama kanthi merek Bitmain, whatsminer, Avalon lsp.
  • Delivery timely

    Pangiriman pas wektune

    Kita bisa ngatur kiriman dening perusahaan kapal sing dipercaya, utawa UPS / DHL / FEDEX / TNT freight forwarder etc.
  • Guaranteed

    Dijamin

    Penambang anyar kanthi garansi 1 taun;lan penambang bekas kanthi tes rampung sadurunge dikirim menyang sampeyan.
  • Technical support

    Dhukungan teknis

    Kita minangka panyedhiya solusi pertambangan siji-mandeg lengkap kanthi kawruh profesional lan katrampilan ahli kanthi pengalaman akumulasi pirang-pirang taun ing lapangan pertambangan.