Tips kanggo Maintenance saka Mining rigs

1. Suhu Lingkungan Rigs Pertambangan: -10 ℃ nganti 45.

Mesin wutuh nggunakake siji input, siji output lan loro penggemar kanggo cooling, lan penggemar inlet online dilengkapi karo tutup protèktif logam.Iku disebabake tutup protèktif logam mencet glathi penggemar, anggere tutup protèktif logam ditarik metu sethitik.Kasus aluminium kelas dhuwur, sink panas sing disesuaikan lan loro penggemar sing dikontrol komputer supaya tetep adhem.mesthekake yen udhara panas kanthi cepet diganti dening hawa adhem ing jangkah dibutuhake.

2. Konsumsi Daya

Nalika output nyata saka sumber daya ora bisa nyukupi kabutuhan panambang, miner bakal ing performs.Disaranake yen sumber daya kudu 20% luwih dhuwur tinimbang konsumsi daya penambang.

3.Power Supply

Disaranake nyambungake siji sumber daya menyang siji penambang.Siji penambang bisa disambungake menyang siji utawa sawetara sumber daya, nanging sawetara penambang ora bakal disambungake menyang macem-macem sumber daya.Siji papan hash mung bisa didhukung dening siji sumber daya.Dilarang nyedhiyakake macem-macem sumber daya kanggo siji papan hash.

4. Nyegah bledug

Nalika saluran udhara sadurunge sink panas saka penambang diblokir, kinerja kerja penambang bakal kena pengaruh.Gampang kanggo micu proteksi suhu lan nyegah panambang.Ing tembung liyane, aja ngidini bledug akeh banget nglumpukake ing heat sink saka penambang.