Apa iku Jsbit

Apa iku Jsbit?

Perusahaan Jsbit wis berkembang dadi pemain sing kompetitif ing pasar global kanthi layanan sing kuat wiwit diwiwiti.

Kita nyedhiyakake kabeh mesin pertambangan merek, kabeh mesin pertambangan langsung saka merek resmi, lini produk Jsbit kalebu Bitmain, MicroBT, EBANG, BITFILY, PANDA Miner, GMOminer, Spondoolies, INNOSILICON´╝îPANTECH, BBW.com, PINIDEA, Holic, ASICminer, BAIKAL, Obelisk, lan liya-liyane. We Value Customers lan Strive For Excellent Service, Kabeh produk minangka kemasan anyar, mesin pertambangan sing durung dibukak.Nilai perusahaan Jsbit dumunung ing kualitas paling dhuwur lan reputasi prestise ing antarane klien lan ekosistem kita.

partners logo

1. Tujuan nyedhiyakake rig pertambangan crypto sing canggih lan paling apik;
2. Nawakake saran hardware pertambangan crypto profesional;
3. Solusi penambangan siji-mandeg kanggo penambang anyar sing lagi wae miwiti pertambangan cryptocurrencies

Mangga hubungi kita kanthi pitakon babagan pertambangan crypto.Muga-muga layanan profesional bisa dikirim ing saindenging jagad.

Layanan 24 Jam ing kontaksale@jsbit.comutawa + (86) 18682010677. Sawise entuk email sampeyan bakal bali menyang sampeyan sajrone 24 jam.Priksa spam yen sampeyan ora nampa email kita.

(Kode QR Telpon)Grup supplier grosir Jsbit

Telegram-QRcode-jsbit

Apa Pilih Kita

Apa kekuatan paling gedhe kita?Kita entuk jumlah persediaan maksimal, merek apa wae, kita duwe sumber daya kanggo entuk apa sing dikarepake.Mitra global kanggo bisnis grosir utawa eceran disambut.

Rig Pertambangan Anyar saka Bitmain, Microbt, lsp. Garansi setaun kanggo rig Pertambangan & Kabel Listrik sing anyar.

We collab karo pejabat Miner, Yen pelanggan nemu masalah sawise-sales, sampeyan bisa hubungi layanan customer mesin Mining utawa hubungi kita uga.

We nyedhiyani kualitas-dijamin rigs bekas karo tes rampung yen pelanggan perlu lan iki adhedhasar jaringan dodolan kuwat kita.