Kebijakan Garansi

Sawise dhawuh, Sampeyan wis setuju karo kabijakan sawise-sales nampa standar:

1. Sawise pesen wis dikirim, panjalukan kanggo mbatalake pesenan, mbalekaken pesenan, utawa owah-owahan ora bakal nglipur;

2.We collab karo resmi Miner, sawise-sales masalah, sampeyan bisa hubungi layanan customer mesin Mining utawa hubungi kita uga.

3. Garansi setaun kanggo Mesin Miner & Kabel Listrik sing anyar.

4. Rega panambang kudu kerep diatur miturut fluktuasi pasar tanpa kabar utawa ganti rugi;

5. Sawise periode garansi, para penambang bisa didandani kanthi biaya bagean lan tenaga kerja.

Acara ing ngisor iki bakal ngilangi garansi:

1. Pelanggan mbusak / ngganti komponen apa wae dhewe tanpa ijin saka kita.

2. Penambang / papan / komponen sing rusak amarga kecemplung banyu / korosi utawa lingkungan udan.

3. Corrosion disebabake papan sirkuit kapapar utawa komponen kanggo banyu lan Kelembapan.

4. Karusakan sing disebabake dening sumber daya sing murah.

5. Bagian sing diobong ing papan hash utawa kripik.

Umume, kita nyedhiyakake sumber daya penambang bermerek kanggo entuk apa sing dikarepake.Pertambangan saka paket resmi unbroken.

Kabijakan Garansi Penambang Berjangka

Produk berjangka kudu ditanggung dening pabrikan merek, barang pungkasan gumantung marang kahanan Resmi Merek.Hashrate Normal lan owah-owahan konsumsi daya tindakake minangka Resmi.Yen wis mbalekaken saka resmi, kita bakal mbalekaken kanggo customer ing wektu sing padha.

Kabeh masalah babagan futures kudu ditanggung dening pabrikan,Wekasane tundhuk karo kahanan nyata pabrikan.

Kabijakan Garansi Miner Used

1. Sadurunge tuku, mangga sok dong mirsani sing kanggo kabeh penambang digunakake kita bakal nyedhiyani testing Videos karo wektu ngrekam.(Spesifikasi Miner Bekas: Hashrate Normal Th/s±10% Konsumsi PWR W±10%)

2. Disebabake Amarga fluktuasi rega pasar pertambangan, kita ora nampa bali lan mbalekaken sawise pembayaran.

3. Penambang Branded bekas bisa didandani, bakal dikenani biaya bagean lan tenaga kerja.

Yen sampeyan duwe kebingungan sadurunge tuku, hubungi kita kanthi ngirim umpan balik supaya bisa ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo mbantu sampeyan.