Kebijakan Pengiriman

Pengiriman standar = wektu proses sajrone (1-3 dina) + wektu pengiriman sajrone (5-7 dina kerja)

Layanan pengiriman DHL / UPS / FedEx Nganyari kasedhiya kanthi biaya tambahan.

Sawise pesenan wis dikirim, kita bakal ngirim email konfirmasi kiriman kang bakal kalebu informasi nelusuri kanggo produk.Kanggo ngesyahke informasi pelacakan, operator pengiriman biasane mbutuhake sedina bisnis wiwit sampeyan nampa kabar iki.

Gumantung marang alamat pengiriman lan kasedhiyan produk, pesenan sampeyan bisa teka ing pirang-pirang kiriman utawa dikirim langsung saka fasilitas pengiriman ing Daratan, Hong Kong, Kuala Lumpur.Sembarang tanggal pengiriman utawa pangiriman sing diwenehake mung minangka perkiraan, kita ora tanggung jawab kanggo wektu tundha saka perusahaan kurir / logistik.

Nalika sampeyan nampa kiriman, mangga priksa kabeh paket kanggo item kayata catu daya, manual, lan kabel, utawa aksesoris sing ditrapake kanggo produk sing dipesen.Mangga simpen kothak kasebut, karton pengiriman njaba (yen ditrapake) lan kabeh bahan pengepakan, yen sampeyan butuh kanggo kiriman bali.Sembarang karusakan sajrone pangiriman kudu ditangani langsung dening pelanggan karo operator.Operator bisa njaluk mriksa barang kasebut nalika nampa pratelan.

Kita ora tanggung jawab kanggo tugas utawa pajak utawa biaya sing bisa ditindakake dening pelanggan.Tanggung jawab pelanggan kanggo ngerti tugas lokal lan hukum pajak lan nangani masalah adat sing bisa kedadeyan.Jsbit ora bakal tanggung jawab kanggo biaya karusakan utawa biaya amarga kesalahan ngetung pajak lan tugas sing ana gandhengane karo pesenan sampeyan.

Paket Ora Dikirim

Kadhangkala paket bali menyang kita ora dikirim.Yen acara iki kelakon, saben usaha bakal ditindakake kanggo ngubungi sampeyan kanggo ngatur kiriman maneh.Yen sampeyan nolak pangiriman produk, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya ngirim maneh bingkisan uga biaya panyimpenan.

Wigati dicathet yen nalika ngirim produk menyang operator, bakal dianggep wis rampung pangiriman, lan judhul lan risiko karusakan lan mundhut produk bakal ditransfer menyang sampeyan.Iki kalebu biaya pengiriman lan pajak impor Cina.Kita ora nampa panjalukan mbalekaken ing cilik saka Gagal bea cukai.