Kebijakan Pembayaran

1. Mangga tindakake pandhuan kanggo nggawe pembayaran.

2. Mung pembayaran USDT ditrima, yen sampeyan pengin nggawe transfer kabel USD/RMB hubungialan.li@jsbit.com.

3. Nalika sampeyan nggawe pesenan, pembayaran wis disetel marang rega USDT wektu nyata, mbalekaken ora kasedhiya amarga fluktuasi rega bitcoin.