MicroBT WhatsMiner M31S 86t 3268W Cryptocurrency Mining Rig

Katrangan singkat:

Model: WhatsMiner M31S 86T

Merk: MicroBT

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 86TH/s (+/-5%)

Sumber daya: 3268W (+/-10%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

MicroBT WhatsMiner M31S 86TH/S 3268W miner yaiku bitcoin (BTC) lan bitcoin cash (BCH) SHA-256 algoritma penambang ASIC sing nggunakake teknologi chip ASIC 8nm, sing didol lan didol dening perusahaan pasar penambang ASIC lan dirancang lan diprodhuksi. dening perusahaan teknologi MICROBT dumunung ing Beijing, China.

WhatsMiner M31S nyedhiyakake chip sirkuit terpadu lan manufaktur peralatan pertambangan.Microbt Whatsminer M31S 86TH/s 3268W dirilis ing 2020 lan dibangun nganggo teknologi chip TSMC 8nm, ningkatake kinerja sistem lan penambang awis bitcoin sing paling efisien lan nguntungake.

WhatsMiner M31S-2
WhatsMiner M31S-3
WhatsMiner M31S-1

MicroBT Whatsminer M31s minangka piranti pertambangan algoritma SHA-256 sing didol Micro BT Whatsminer.Piranti pertambangan iki bisa nambang Bitcoin lan nduweni tingkat hash maksimal 86th/s kanthi konsumsi daya 3268W.MicroBT Whatsminer M31s dianggep minangka salah sawijining penambang sing paling duwe bathi ing pasar.

Iki dirilis ing April 2020 dening perusahaan Whatsminer;nerangake karo tingkat Noise saka 72db.Tingkat Noise nuduhake yen penambang nggawe polusi swara lan bakal dadi faktor sadurunge tuku.Konsumsi daya sing dhuwur mbutuhake sumber daya sing akeh supaya bisa ngonsumsi daya akeh.Kanthi tingkat hash sing dhuwur, tingkat pasokan listrik sing dibutuhake kudu dipikirake.

Rig pertambangan dilengkapi karo 150 x 225 x 390mm lan bobote 12500g.Uga dilengkapi penggemar dual sing mbantu njaga suhu ing tingkat kinerja sing optimal.Penggemar mbantu nyuda panas sing dipancarake saka piranti nalika pertambangan.Tumindak ing kisaran suhu -5c nganti -40c.Iki minangka suhu ing ngendi kinerja optimal.Kerjane liwat Ethernet amarga antarmuka nduweni kelembapan ing kisaran 5 - 95%.

Piranti iki dilengkapi karo unit sumber daya (PSU).Unit pasokan nyedhiyakake tegangan listrik 220v-300v.

Parameter produk

Model WhatsMiner M31S 86T
Merk MicroBT
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 86TH/s (+/-5%)
sumber daya 3268W (+/-10%)
Penggemar 2
Tipe Sambungan Jaringan RJ45, Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 150mm * 225mm * 390mm
Tingkat Noise 72db
Bobot resik 10,50 kg
Suhu -5 - 45 °c

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan