MicroBT WhatsMiner M30s 88T Profitability High 3360W BTC Asic Miner

Katrangan singkat:

Model: WhatsMiner M30S 88T

Merk: MicroBT

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 88TH/s (+/-5%)

Sumber daya: 3360W (+/-10%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

MicroBT Whatsminer M30S wis 88 Tera hash, kang mesin mining ASIC paling cepet ing donya.Ora ana penambang liyane sing nawakake tingkat hash 88 TH/S.M30S menehi (88 TH / s) Nilai hash Tera per detik lan konsumsi daya banget, karo Nilai hash 38 watt saben Tera.Model Whatsminer M30S mining algoritma SHA-256, tingkat hash maksimum yaiku 88Th/s, lan konsumsi daya 3344W.

WhatsMiner M30S (1)
WhatsMiner M30S (3)
WhatsMiner M30S (2)

Ing April 2020, MicroBT, salah sawijining perusahaan hardware pertambangan crypto terkemuka, ngrilis MicroBT Whatsminer M30s, sing pisanan ing seri M30.Iku cetha MicroBT temenan bisnis wektu iki, minangka ditampilake ing dandan saka versi M20s lawas lan acclaim sudhut sing mèlu release.MicroBT wis cepet mbangun reputasi minangka salah siji saka panyedhiya peralatan anjog ing papan, karo prasetya kanggo transparan lan linuwih.

Dheweke dadi penyangga Bitcoin, lan produke kudu dadi pilihan pertama peternakan.MicroBT M30s minangka mesin hardware pertambangan ASIC, sing bisa digunakake karo algoritma SHA-256.Whatsminer M30s bisa mine koin ndhuwur kaya Bitcoin(BTC), Bitcoin Cash(BCH), nanging uga bisa kanggo mine koin kaya TerraCoin(TRC) lan Unbreakable(UNB), kanggo sebutno sawetara.M30S minangka salah sawijining penambang pertama sing gumunggung wiwitan 3x joule saben generasi Terahash.

rig Mining iki salah siji saka Unit paling stabil metu ana, Lungguh ing maksimum 88 TH / s karo konsumsi daya 3268W, karo kurang saka 1% fluktuasi tingkat hash lan kurang saka 1,5% fluktuasi konsumsi daya.

Parameter produk

Model WhatsMiner M21S 88T
Merk MicroBT
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 88TH/s (+/-5%)
sumber daya 3344W (+/-10%)
Penggemar 2
Tipe Sambungan Jaringan RJ45, Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 390mm * 155mm * 240mm
Ukuran karton (L * W * H)  
Bobot resik 10,50 kg
Suhu 0-40 °c

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan