MicroBT WhatsMiner M30S+ 100T Profitability High 34W BTC Asic Miner

Katrangan singkat:

Model: WhatsMiner M30S+ 100T

Merk: MicroBT

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 100TH/ (+/-10%)

Sumber daya: 3400W/ (+/-10%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Model Whatsminer M30S+ yaiku ASIC ngarep sing dikembangake lan digawe dening MicroBT berbasis Shenzhen.Penambang iki nduweni hashrate sing nyengsemake 100 Th / s kanggo konsumsi daya 3400w.Saged satus tare hash per detik lan secara harfiah mesin paling cepet watara

Penambang MicroBT Whatsminer M30S+ sing bisa ngasilake maksimal 100 TH / s tingkat hash kanthi konsumsi daya 3,4 KW.BitcoinSV, LitecoinCash, DGB-SHA, BitcoinCashABC, Peercoin, Bitcoin, lan Myriad-SHA miner kompatibel karo algoritma hashing SHA-256.

Whatsminer M30s+ (2)
Whatsminer M30s+ (3)

Ngenalke Whatsminer M30S+ 100TH/s Bitcoin Miner Rilis ing Desember 2019. Brand anyar WhatsMiner M30S+ ASIC Miner ngasilake ~100 TH/s SHA-256 daya hashing lan nganggo 3400W.

Nerangake karo sumber daya 3500W - 220V dibangun ing ndhuwur, mbusak 9 kabel pin lan nggampangake plug menyang stopkontak.

Secara historis, MicroBT wis nggawe penambang Bitcoin ASIC sing padhet sajrone pirang-pirang taun.Mbalik nalika Antminer S9 dadi raja, ngasilake 13,5 nganti 16 Th / s nggunakake proses 16NM.MicroBT sing kurang dikenal ngasilake Whatsminer M10.Prodhuk iki uga 16NM nanging entuk 33 Th/s sing luwih dhuwur.Kanthi drastis ngluwihi Antminer, nanging umume didol ing Asia.

Saiki, MicroBT partner karo Samsung kanggo gawé Whatsminer M30S, M30S+ lan M30S++.Dheweke dadi raja anyar hardware Bitcoin Mining.Padha adol 35% kabeh hashrate pertambangan BTC anyar ing 2019. Rekor nglawan kompetisi.

Parameter produk

 

Model WhatsMiner M30S 100T
Merk MicroBT
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 100TH/s (+/-5%)
sumber daya 3400W (+/-10%)
rasio efisiensi energi (25 ℃ lingkungan, J/TH) 34J/TH (+/-5%)
Tipe Sambungan Jaringan RJ45, Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 425mm * 155mm * 240mm
Ukuran karton (L * W * H)  
Bobot resik 11,10 kg
Bobot reged (1 karton)  

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan