Bitmain Antminer S19j 90t Btc Bitcoin Miner High 2950W BTC Asic Miner

Katrangan singkat:

Model: Antminer S19j 90T

Merk: Bitmain

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 90TH/s (+/-3%)

Sumber daya: 2950W (+/-5%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Bitmain Antminer S9j minangka penambang ASIC bitcoin sing kuat banget lan pancen apa sing ditindakake yaiku tambang bitcoin utawa mata uang kripto liyane kanthi algoritma kasebut nanging duwe sawetara variasi s19j sing sejatine minangka versi downclocked utawa under-clocked.Amarga s19j nggunakake daya kurang karo tingkat hash ngisor kang siji bener nggawe liyane pangertèn tengen.

Antminer S19j saka Bitmain dirancang kanggo pertambangan sha-256 Algoritma kanthi tingkat hash maksimum 96 Th / s, konsumsi daya 3360W (+/-10%) lan efisiensi daya 35 W / Th.

S19j Mines ing 90 terahashes per detik nggunakake 3100 watt daya maneh sing cukup apik tingkat hash, terra hash 1000 mega hash.

Konfigurasi suntingan standar sing gedhe saiki, sing paling penting yaiku ana rong input daya ing kene kanggo sumber daya lan mesthine kothak persimpangan ing ndhuwur nangani kabeh liyane.

Antminer S19j (3)
Antminer S19j (2)
Antminer S19j (1)

Bitmain Antminer S19j (90 TH) minangka penambang liyane saka Produsen Bitmain sing dirilis ing Juni 2021. Antminer S19j 90 TH minangka model sing bakal menehi penambang Bitcoin pengalaman pertambangan sing nguntungake.Sawise spek ditanggepi, kita ora bisa ngelingi perbaikan ing fitur.Iki nggunakake algoritma SHA-256 lan nduweni tingkat hash maksimum 90 TH/s.Penambang kasebut kudu nambang total 43 dhuwit recehan.

Antminer s19j iki apik banget ing pertambangan Bitcoin iku ASIC miner kuat wis bener tingkat hash 100 tara hash per detik kang cukup apik, temenan banget kuat nggunakake 2950 Watts daya ing tembok.

s19j nggunakake daya kurang kanthi tingkat hash sing luwih murah.s19j tambang ing 90 hash per detik nggunakake daya 3100 watts tara hash 1000 Giga hash.

Nerangake karo 75 decibel swara, kang cukup kanggo miwiti pengalaman pertambangan ngarep.Emisi swara uga ana ing sisih pertambangan skala gedhe, sanajan kanthi skala gedhe.

Parameter produk

Model Antminer S19j 90T
Merk Bitmain
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 90TH/s (+/-3%)
sumber daya 2950W (+/-5%)
rasio efisiensi energi (25 ℃ lingkungan, J/TH) 29,5J/TH (+/-5%)
Tipe Sambungan Jaringan RJ45 Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 400mm * 195.5mm * 290mm
Ukuran karton (L * W * H) 570mm * 316mm * 430mm
Bobot resik 14,60 kg
Bobot reged (1 karton) 15,80 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan