Bitmian Antminer S19j Pro 100t Bitcoin Miner Mining Mesin Crypto

Katrangan singkat:

Model: Antminer S19j Pro 100T

Merk: Bitmain

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 100TH/s (+/-3%)

Sumber daya: 3050W (+/-5%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Antminer S19 Pro 100 TH/s minangka salah sawijining penambang paling apik sing diprodhuksi dening Bitmain Technology Company.

Coin Miner LLC Mining Company nawakake piranti iki kanggo pangguna sing kasengsem kanggo pertambangan Bitcoin sing duwe bathi.

Nalika nggoleki perusahaan sing nyedhiyakake hardware pertambangan crypto, kita nemokake AsicminerMarket dadi adil lan transparan.Dheweke nawakake hardware pertambangan sing terjangkau lan nguntungake lan wis suwe kabukten linuwih.

Antminer S19 Pro (4)
Antminer S19 Pro (3)

Fitur

Penambang kasebut ngidini para penambang nambang luwih saka 40 koin kalebu Bitcoin Cash, Bitcoin, Terracoin, Crown, Acoin, Curecoin, Peercoin, Joulecoin, lan liya-liyane.Uga duwe kolam pertambangan sing beda-beda sing ana gandhengane, kalebu kolam Slush, ViaBTC, Nice Hash, lan Antpool.

Antminer S19 pro 100 TH/s nggunakake algoritma SHA-256 lan sawetara efisiensi daya watara 25 derajat celcius.

Antminer S19 pro 100 TH / s minangka salah sawijining penambang sing efisien swara kanthi tingkat gangguan paling sithik 75 DB.Kanthi iki, panambang bisa digunakake ing omah amarga tingkat gangguan bisa ditanggung.

Piranti kasebut ngasilake total daya hashing 100 TH/s kanggo konsumsi energi 3050W.

Antminer S19 pro 100 TH/s nduweni suhu maksimal 5-40 derajat celcius lan asor 5-95 persen.

Parameter produk

Model Antminer S19j Pro 100T
Merk Bitmain
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 100TH/s (+/-3%)
sumber daya 3050W (+/-5%)
Penggemar 4
Tipe Sambungan Jaringan RJ45 Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 400mm * 195.5mm * 290mm
Tingkat Noise 75 db
Bobot resik 14,50 kg
Suhu 5-40 °c

 

Miner nyambungake wiring mriksa

1. Nyambung menyang Papan komputerisasi.Saben papan komputer duwe 3 port PCIE, sing saben kudu disambungake menyang saluran listrik 12V, total 9 garis 12V.

2. Nyambung menyang Papan kontrol wis antarmuka PCIE, mung kudu nyambungake kabel daya 12V-PCIE.

3. Sambungan kabel jaringan Ana antarmuka kabel jaringan ing ngarep, mbayar manungsa waé menyang arah nalika nyambungake, lan sirah kristal kudu dilebokake ing panggonan.

4. Priksa apa kabel / Plug wis ngeculke utawa ora dipasang ing panggonan.

5. Sambungan sing salah bisa uga papan komputasi utawa papan kontrol bakal kobong.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan