FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa pesenan pembayaran kalebu biaya pengiriman?

Biaya Penambang pungkasan ora kalebu biaya pengiriman

We offer 3 cara pengiriman kanggo pelanggan

Wektu pengiriman standar 7-10 dina (pajak sing luwih resik saka lawang-lawang)

DHL / UPS / FedEx

Disaranake perusahaan logistik kerja sama layanan door-to-door.

Kita uga nampa collab & perusahaan pangiriman dipercaya.

Minangka ragad logistik fluctuates saben dina siji, pembayaran final adhedhasar pembayaran nyata.

Kepiye carane njaluk ijol-ijolan utawa bali?

Kita ora nampa mbalekaken sawise pembayaran.Sawise dhawuh, Sampeyan wis sarujuk karo kabijakan sawise-sales nampa minangka standar.

Masalah umum berjangka

Produk berjangka kudu ditanggung dening pabrikan merek, barang pungkasan gumantung marang kahanan Resmi Merek.Hashrate Normal lan owah-owahan konsumsi daya tindakake minangka Resmi.Yen wis mbalekaken saka resmi, kita bakal mbalekaken kanggo customer ing wektu sing padha.

Kabeh masalah babagan berjangka kudu ditanggung dening pabrikan, Pungkasane tundhuk karo kahanan nyata pabrikan.

Nalika pesenanku dikirim?

We offer 3 cara pengiriman kanggo pelanggan

Wektu pengiriman standar 7-10 dina

DHL \ UPS \ FedEx resik tax door-to-door

Disaranake perusahaan logistik kerja sama layanan door-to-door.

Kita uga nampa collab & perusahaan pangiriman dipercaya.

Saran lan Saran Pengiriman:

Klien supaya luwih saka 30 mesin penambang, kita arep menehi saran logistik kerja sama.

Yen sampeyan duwe logistik self-pickup.Kurang saka 30 pcs standar pengiriman 7-10 dina dening DHL / UPS / FedEx (Kalebu pajak resik door-to-door).

Kanggo kabeh kiriman internasional, pajak utawa tugas apa wae kudu ditanggung panuku.

Pangiriman saka kabeh gudang minangka tugas kiriman sing ora dibayar.Biaya pungkasan ora kalebu bea impor lan pajak dodolan, kabeh biaya tambahan kasebut kudu dibayar dening para pelanggan.

Sampeyan kudu nyana kanggo mbayar jumlah sing dikenani biaya dening pemerintah ing negara sampeyan.Iki kalebu, lan ora diwatesi, tugas, pajak lan biaya tambahan sing ditanggung dening perusahaan kurir.

Kita ora tanggung jawab kanggo biaya tambahan yen paket asli wis dikirim.

*Yen pelanggan ora gelem mbayar biaya tambahan kasebut, paket kasebut bisa diturunake dening bea cukai utawa bali menyang kita, lan kita ora bakal mbalekake dhuwit.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?