Paling anyar Bitmain Antminer S19 XP 140TH

Katrangan singkat:

Model: Antminer S19 XP (140th)

Merk: Bitmain

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 140TH

Sumber daya: 3010W


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Antminer S19 XP Anyar Nduweni 140 TH/s lan Konsumsi Listrik Kurang 27% saben Terahash

Minggu iki industri pertambangan bitcoin wis buzzing babagan rig pertambangan ASIC SHA256 anyar sing diprodhuksi dening perusahaan Bitmain.Warta babagan dibandhingake karo generasi saiki Antminer S19s, sing paling anyar ing seri model "wis apik banget."

Antminer S19 XP anyar bakal gumunggung nganti 140 terahash per detik (TH/s) lan nggunakake listrik 27% kurang saben terahash tinimbang penambang bitcoin sing paling efisien lan nguntungake saiki.

Minggu iki industri pertambangan bitcoin wis buzzing babagan rig pertambangan ASIC SHA256 anyar sing diprodhuksi dening perusahaan Bitmain.Warta babagan dibandhingake karo generasi saiki Antminer S19s, sing paling anyar ing seri model "wis apik banget."

Antminer S19 XP anyar bakal gumunggung nganti 140 terahash per detik (TH/s) lan nggunakake listrik 27% kurang saben terahash tinimbang penambang bitcoin sing paling efisien lan nguntungake saiki.

Parameter produk

 

Model Antminer S19 XP (140th)
Merk Bitmain
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 140TH/s (+/-5%)
sumber daya 3010W (+/-10%)
rasio efisiensi energi (25 ℃ lingkungan, J/TH) 21,5J/TH (+/-5%) @25°C
Tipe Sambungan Jaringan RJ45, Ethernet 10/100M
Ukuran peralatan (L * W * H) 195mm * 290mm * 400mm
Tingkat swara 75db
Bobot resik 16 kg
Bobot reged (1 karton) 5-45°C

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan