Antminer S19 Pro 110T Generasi paling anyar saka penambang ASIC

Katrangan singkat:


Model: Antminer S19 Pro 110T

Merk: Bitmain

dhuwit recehan minable: BTC / BCH

Algoritma Enkripsi: SHA256

Hashrate: 110TH/ (+/-3%)

Sumber daya: 3250W/ (+/-5%)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Dianyari 12.07.2021:

New Bitcoin Miner Machine Antminer S19 pro bitcoin Mining ASIC miner

Bitmain pungkasane wis pensiun S19 Pro 110T lan ngganti karo S19a Pro 110T anyar kanthi arsitektur hashboard sing luwih anyar sing wis nambah konsumsi daya lan linuwih.Iki isih didhukung dening garansi resmi pabrikan lengkap 1 taun kaya sadurunge.

 

Bitmain Antminer S19 Pro 110 Th dilengkapi tingkat gangguan sekitar 75 dB.Iki minangka salah sawijining penambang sing efisien swara sing duwe tingkat gangguan sing paling murah.Iki tegese penambang bisa digunakake ing omah amarga tingkat gangguan bisa ditanggung.Kanthi tingkat gangguan iki ana asumsi yen penambang stabil.

Antminer S19 pro 110t minangka penambang bitcoin paling kuat, luwih apik tinimbang Antminer liyane.

Antminer S19 Pro 110T-jsbit-mining
Antminer S19 Pro 110T-jsbit

Parameter produk

 

Model Antminer S19 Pro 110T
Merk Bitmain
dhuwit recehan minable BTC/BCH
Algoritma Enkripsi SHA256
Hashrate 110TH/s (+/-3%)
sumber daya 3250W (+/-10%)
rasio efisiensi energi (25 ℃ lingkungan, J/TH) 29,5J/TH (+/-5%)
Penggemar 4
Ukuran peralatan (L * W * H) 195mm * 290mm * 370mm
Ukuran karton (L * W * H) 75db
Bobot resik 12,80 kg
Bobot reged (1 karton) 55-40°c

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan